Online training Rust en Ruimte voor jezelf

Jezelf alle rust en ruimte geven. Je volledig laten onderteunen door zachtheid

Restorative Yoga in combinatie met Yoga Nidra, Mindfulness en Meditatie een unieke combinatie

 

 

De online training Rust en Ruimte voor jezelf is:

 • jezelf een moment gunnen dat je even niets hoeft
 • rust leren integreren in je dagelijks leven
 • ruimte nemen voor jezelf
 • alle aandacht hebben voor je ervaring in dit moment
 • aandacht voor je adem
 • liggende en zittende, eenvoudige houdingen
 • zachtheid toelaten in de houdingen
 • jezelf volledig laten ondersteunen door de kussens
 • jezelf rust en ontspannen gunnen

 

Terwijl we in ons soms jachtige leven maar doorgaan, biedt deze training je de mogelijkheid te vertragen. Jezelf zorgzame aandacht en rust te geven als onderdeel van jouw Selfcare.

 

meditatie-oefening

12 audio's en 6 video's met meditaties, restorative yoga, visualisaties en yoga nidra

meditatie-oefening-2

De Restorative Yoga en Yoga Nidra

Bij Restorative (herstellende) Yoga wordt er gebruik gemaakt van ondersteunende hulpmiddelen zoals veel kussens en dekens, zodat je een comfortabele houding aan kunt nemen. Je rust soms wel 10 à 15 minuten in een houding zodat je werkelijk tot rust kunt komen. Om op deze manier steeds meer het lichaam te laten ontspannen.

Yoga Nidra is liggend naar mijn stem luisteren en op reis door je lichaam en je bewust zijn gaan. Het is heerlijk ontspannend, waarbij je niets hoeft te doen dan met je aandacht mijn stem te volgen. Beide yogavormen werken ondersteunend en positief op stressgerelateerde klachten, doordat het je parasympatische zenuwstelsel activeert en je rust en ontspanning brengt.

 

Mindfulness en Meditatie

Naast fysieke en mentale voordelen brengen Restorative Yoga en Yoga Nidra in samenwerking met de Mindfulness en Meditatie een bewustwordingsproces op gang. Dit bevordert zelfkennis en stimuleert geduld, mildheid en compassie naar jezelf toe. Mindfulness is met aandacht de dingen doen/ervaren. Met Mindfulness richt je je aandacht op het heden. Je laat de gedachten van "morgen" en "straks" zo veel mogelijk varen. Met Meditatie leer je je focussen, dat kan zijn op de ademhaling, maar ook op je lichaam of andere zintuigen.

 

 

Wanneer het lichaam zich werkelijk ontspant, zal ook de geest zich steeds gemakkelijker ontspannen. Dat betekent dat deze training ook uitstekend kan ondersteunen bij een moeilijke tijd, spanning of burn-out.

Een fijn relaxpakket als cadeautje, krijg je thuis gestuurd

Als je de training aanschaft vind ik het leuk om je ook iets tastbaars te geven. Daarom heb een mooi pakketje voor je samen gesteld met producten die je kunt gebruiken tijdens de training en ook nog daarna. Ik ga nog niet precies verklappen wat er in zit. Het blijft een verrassing.

 

Er zitten ook 2 coachcalls in deze online training om je zo nog meer van dienst te kunnen zijn. Als je daar gebruik van wilt maken, kunnen we dat inplannen en hebben we telefonisch contact vooraf aan de training en achteraf. Zo kan ik je nog meer helpen waar je begeleiding bij nodig hebt, voor extra tips of gewoon om je ervaring uit te wisselen.

Wanneer gaat deze online training van start?

Wanneer jij wilt.

Als je deze training aanschaft kun je meteen beginnen, je kunt je eigen tempo volgen en er zo lang over doen als je wilt. Je kunt altijd de training herhalen en we kunnen ook daarna nog een vervolgtraject afspreken of extra coachingcalls.

 

Wat krijg je:

 • 2 x een coachmoment per telefoon
 • 6 modules met waardevolle informatie, die je op je eigen tempo kunt volgen
 • 12 audio's met meditaties, yoga nidra, visualisaties
 • 6 video's met eenvoudige, maar doeltreffende restorative yogahoudingen
 • informatie over stress, meditatie, ruimte voor jezelf, je lichaam en je hart
 • tips over hoe jij rust en ruimte kunt nemen en meteen kunt toepassen in je dagelijks leven
 • een relaxpakket thuis gestuurd als extra cadeautje

 

 

Investering in jezelf: 195 euro