Contact opnemen met Martine Dol - Hollands Welvaren

Hollands Welvaren | Martine Dol

 

Kreil 30 (aan de achterzijde)
1768 BT Barsingerhorn

Mobiel: 06 - 576 527 89
Email: info@test.sterkinmedia.nl

Openingstijden:

Ma 10.00- 21.00 uur
Di   10.00- 21.00 uur
Wo 10.00- 21.00 uur
Do  10.00- 21.00 uur
Vr   10.00- 21.00 uur

Zaterdag & Zondag: 11.00-15.00

"Dankbaar dat ik ontspanning en rust mag bieden, elke keer weer"

Over Martine Dol

Haar missie is om jou met liefdevolle aandacht, een heerlijk moment van ontspanning te geven, zodat je in alle rust de deur uit loopt. Martine wil volwassen en kinderen uit de drukte en hectiek van de dag halen. Door de vele prikkels die iedereen dagelijks binnen krijgt, is het heerlijk voor lichaam en geest om even te resetten. Even niets te hoeven, helemaal een moment voor jou... een moment van rust.

 

Dit doet Martine via diverse vormen van massagearomatherapieessentiële oliën, stilte en meditatie.

 

Opleidingen en werkervaring

Na een opleiding in de horeca, heeft Martine Dol Sociaal Pedagogisch Werk en daarna Maatschappelijk Werk gestudeerd. Zij heeft altijd werk gehad waarbij ze haar dienstbaarheid en zorgzaamheid kon inzetten. Martine kwam er steeds meer achter dat haar passie vooral ligt in het bieden van ontspanning van lichaam en geest. Daardoor heeft zij zich de afgelopen 15 jaar ook verdiept in mindfulness, meditatie, yoga, verschillende massagetechnieken, aromatherapie, holistic pulsing en de heppiemassage voor kinderen.

 

Verder vind Martine het belangrijk en leuk om zichzelf te blijven inspireren en ontwikkelen, daardoor volgt zij regelmatig trainingen en cursussen op mijn vakgebied. Zo heb ik vorig jaar een opleiding tot meditatiedocent afgerond, volgens de leer van Deepak Chopra. Daar volg ik nu nog steeds een  intervisietraject van.

Routebeschrijving